Kjetting for

Anlegg

Vi fører et markedets mest komplette utvalg for kjettinger til anleggsvirksomhet. Alt fra mindre traktorer til de største hjullastere.

  • Våre kjettinger produseres med ren Norsk fornybar energi
  • Våre kjettinger er utviklet i Norge for tøffe norsk forhold
  • Våre kjettinger produseres i Norge og Norden
  • Våre kjettinger har et mye lavere CO2 avtrykk enn kjettinger produsert i Kina
  • Våre kjettinger tåler mer over lengre tid med spesialutviklet herdemetode

Vårt store spekter av anleggskjettinger strekker seg fra traktorkjettinger og helt til de største og kraftigste anleggskjettinger. Vårt rikholdige utvalg har varianter både med og uten pigger, og kjettinger med spesialherdinger for å tåle maksimalt antall maskintimer. Alle kjettinger møter kravene til å jobbe i svært tøffe miljøer med høy slitasje.

Blåmann Anlegg er en meget slitesterk allroundkjetting for anleggsvirksomhet. Den er herdet med vår unike Blåmann Herding og er en meget slitesterk kjetting og over lengre tid enn konkurrenters. For enda røffere bruk har vi platekjettinger, spesialkjettinger og TPC kjettinger som tåler ekstreme påkjenninger ovre lang tid. Les mer om vårt sortiment til anlegg nedenfor, eller prøv Kjettingguiden.

Blåmann Anlegg 11mm

Blåmann Anlegg 11 er den mest brukte allround kjettingen for anleggsmaskiner. En ypperlig brøytekjetting for hjullastere og en kjetting som passer et bredt utvalg av maskiner. Blåmann herding for lenger levetid.

Blåmann Anlegg 13

Blåmann Anlegg 13 er en kraftigere allroundkjetting for større hjullastere, dumpere og andre maskiner med høy vekt. Med Blåmann Herding får du flere maskiner timer ut av kjettingen enn hos andre konkurrenter.

Firkant Anlegg

En “lettkjetting” for anleggsmaskiner. Firkant Anlegg er en kjetting uten brodder og som bygger lite ut fra dekket. Til bruk der man ikke har behov for maksimal grep og ønsker bedre kjørekomfort.

Swiss

En kjetting for de store og tunge traktorene, hjullasterne og maskinene som har behov for at kjettingen skal tåle mye slitasje og samtidig ha gode kjøreegenskaper. Det beste fra to verdener: ruller som en lettkjetting og grep som en broddkjetting

Platekjetting

Platekjetting med 9,5mm ringer og smidde plater. Dette er en kjetting for tunge arbeider innen snørydding og anleggsarbeider der man har behov for ekstra godt grep. Bygget opp med et Link-Ring system, med meget høy slitestyrke og lang levetid.

Lynx

Lynx er det kraftigste og mest aggressive kjettingen i anleggssortimentet. Der hvor alle andre kjettinger kommer til kort, overtar Lynx. Dette er kjettingen for kjøretøyet som arbeider i meget røft miljø og med særdeles høy slitestyrke.

Hjulgraver HT8

HT8 er en spesialkjetting for hjulgravere. Dette er en helflytende kjetting uten midt kjede, som gjør at kjettingen er meget enkel å montere. Hjulgraversjåførenes første valg!

Finn din kjetting med

Kjettingguiden

Trenger du hjelp til å finne den optimale kjettingen for ditt kjøretøy eller dekkdimensjon? Prøv Kjettingguiden.

Trykk på “Finn din kjetting” og velg type og bruk eller søk direkte på din dekkdimensjon for å få se hvilke kjettinger som passer.

Handlekurv