Om oss

Flom Kjetting AS ble etablert i 1985 av Tor R. Flom i Drangedal. I dag regnes selskapet for et av de største lagerførende leverandører på hjulkjetting i landet, med hovedvekt på salg av hjulkjetting, lastesikring og løfteutstyr.

Flom Kjetting AS har sitt hovedkontor og hovedlager rett ved E-18 på Rugtvedt i Bamble, Telemark. Vi har også lager og kontor i Nordkjosbotn. Vi er tilsammen 13 ansatte som med sin brede erfaring og produktkunnskap gir kunden trygghet på at produktet han/hun kjøper tilfredsstiller behovet, både på kvalitet og bruksområde.

Vi har over flere år utviklet den velkjente BLÅMANN kjettingen til lastebil. Blåmann har etterhvert blitt et kjent begrep i transportbransjen. I dag finnes den velkjente Blåmann-kvaliteten ikke bare på transport-kjetting, men også på anleggs-kjetting og kjettinger til landbruk/traktor. Vi er stolte av å kunne tilby kortreiste produkter som er produsert på fornybar norsk energi til det norske markedet. For oss er det også viktig å kunne avgi så lite CO2-avtrykk som mulig, og ved å unngå lange transportetapper fra fjernere strøk bidrar dette til å spare miljøet.

I tillegg til hjulkjetting, er selskapet stor leverandør av lastesikring og løfteutstyr.

Selskapet er godkjent av Norsk Sertifisering som “Sakkyndig Virksomhet” med kompetansenivå S1. Vi har kontrollører som kan utføre inspeksjon og kontroll av løfteredskaper. Vi tar oss også av vedlikehold og eventuell reparasjon av løfteredskaper, traverskraner og bilmonterte kraner.

Vi vil alltid ha fokus på å kunne tilby de aller beste produktene og levere god service. Innovasjon og utvikling er også noe vi jobber kontinuerlig med.

Vi håper du finner den informasjonen du trenger på vår hjemmeside. Dersom du trenger hjelp og veiledning til å finne akkurat rette produkt for deg og ditt behov, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Vår kunnskap gir deg trygghet!

Kontakt

Flom Kjetting AS

Stokkevannveien 17
3962 Stathelle

NORWAY

post@flom.no

Telefon: 35968790

Åpningstider: 08.00-16.00

SALG

Helge Stikbakke

SELGER ØST/MIDT-NORGE

Tlf: 404 12 994

helge@flom.no 

Bjørn Kristiansen

SELGER SØR/VEST-LANDET

Tlf: 95941496

bjorn@flom.no 

Frode Martinsen

SELGER NORD-NORGE

Tlf: 40412995

frode.martinsen@flom.no 

Petter Haslund

KONTROLL OG LØFT

Faglig leder

Tlf: 93285294

petter@flom.no 

LAGER

Vidar Andersen

LAGERANSVARLIG

Tlf: 948 86 048

vidar-andersen@flom.no

Frode Olsen

lager@flom.no

administrasjon

Ingunn L. Flom

DAGLIG LEDER

Tlf: 404 12 991

ingunn@flom.no 

Cathrine I. Thomassen

SALG- OG MARKEDS-KOORDINATOR/WEB-ANSVARLIG

Tlf: 40412990

cathrine@flom.no 

Katrine Baann

REGNSKAP/FAKTURA

Tlf: 99439626

katrine@flom.no 

Øivind-Tore Mylius

ØKONOMI/LOGISTIKK OG TPC

Tlf: 917 40 337

otm@flom.no 

Handlekurv