Ordre som kommer inn før 13.00 sendes samme dag!

Kjetting for

Landbruk

Den anerkjente Blåmann kvaliteten er overført til traktorkjettinger. Se vårt nyutviklede sortiment for traktor nedenfor.

  • Våre kjettinger produseres med ren Norsk fornybar energi.
  • Våre kjettinger er utviklet i Norge for tøffe norsk forhold.
  • Våre kjettinger produseres i Norge og Norden.
  • Våre kjettinger har et mye lavere CO2. avtrykk enn kjettinger produsert i Kina.
  • Våre kjettinger tåler mer over lengre tid med spesialutviklet herdemetode.

Vi har slått sammen Blåmanns unike slitestyrke med et tett og gjennomprøvd traktormønster og utviklet BLÅMANN TRAKTOR. Blåmann Traktor kommer i to utgaver, i 7mm for allround bruk og i 9mm for de tyngste oppgavene og røff bruk. Blåmann Traktor 7 er den sterkeste allround kjettingen på markedet tross sin lave vekt. Kjettingene har overdimensjonert kjetting i slitebanen for økt styrke og lengre levetid.

I tillegg har vi Blåmann LT i både 5mm og 7mm. Blåmann LT er lettkjettinger for traktor med Blåmanns unike slitestyrke. Kjettingen har tverrliggende sliteknaster som forlenger levetiden, samt øker gripeevnen i forhold til lettkjettinger uten. Blåmann LT er en optimal brøytekjetting og for lette gårdsarbeider. Mjølner 7 er en prisgunstig klassisk rundpiggskjetting i god kvalitet. Les mer om kjettingene ved å klikke deg inn på linkene under.

Finn gullkjettingen

OG VINN NYE KJETTINGER TIL DIN TRAKTOR!

Det er gjemt en gullkjetting blandt alle Blåmann Traktor 7! (Verdi opptil 40.000,-)

Blåmann U-brodd

Blåmann U-brodd er en helt ny lett universalkjetting som komplimenterer BLÅMANN sortimentet vårt. Kjettingen er en svært trygg kjetting å bevege seg ut i terrenget med og den gir svært godt grep både på is, snø og søle.

Blåmann Traktor 7

Blåmann Traktor 7 er den sterkeste allround kjettingen på markedet, til tross sin lave vekt. Blåmann Traktor 7 er meget enkel å montere og ingen behov for kapping. Firkantbrodder for et ekstra godt grep og Blåmann Herding for lengre levetid!

Blåmann Traktor 9

Blåmann Traktor 9 er en allround kjetting for de aller tøffeste jobbene. Kjettingen har overdimensjonert kjetting i slitebane og firkantbrodder for økt grep. En meget kraftig traktorkjetting også for røff skogsbruk og anleggsvirksomhet.

Blåmann LT5

Blåmann LT5 er en lett håndterlig kjetting for de vanligste landbruksoppgavene. Best egnet for brøyting og lette gårdsarbeider der behovet for skogskjøring og tunge arbeider er minimalt. Blåmann Herding for leger levetid.

Blåmann LT7

Blåmann LT7 er en kraftigere utgave av LT5 og passer best for tyngre traktorer og anleggsmaskiner. For de som ønsker en kraftigere lettkjetting for tunge oppgaver men ønsker gode kjøreegenskaper.

Mjølner 7

Mjølner 7mm er en prisgunstig traktorkjetting med tradisjonell rundpigg. Kjettingen er noe mer åpen i mønsteret og har lav vekt. Et godt alternativ til brøyting og lettere allround bruk. Blåmann Herding for lenger levetid.

Finn din kjetting med

Kjettingguiden

Trenger du hjelp til å finne den optimale kjettingen for ditt kjøretøy eller dekkdimensjon? Prøv Kjettingguiden.

Trykk på “Finn din kjetting” og velg type og bruk eller søk direkte på din dekkdimensjon for å få se hvilke kjettinger som passer.

Handlekurv