Ordre som kommer inn før 13.00 sendes samme dag!

Kjetting for

Transport

Vi fører markedets beste og mest komplette utvalg for kjettinger til transport. Les mer om hvorfor du bør velge kjettinger for transport fra oss nedenfor.

Norsk Kjetting

Bærekraftig produksjon

Blåmann Herding

For lenger holdbarhet

NLF

Utvikling i samarbeid

Flom Kjetting logo

Flom Kjetting

Lang erfaring i bransjen

  • Våre kjettinger produseres med ren Norsk fornybar energi
  • Våre kjettinger er utviklet i Norge for tøffe norsk forhold
  • Våre kjettinger produseres i Norge og Norden
  • Våre kjettinger har et mye lavere CO2 avtrykk enn kjettinger produsert i Kina
  • Våre kjettinger tåler mer over lengre tid med spesialutviklet herdemetode

Vi fører Norges beste og mest komplette sortiment innen kjetting for Transport-industrien. Innen Transportbransjen er ikke bare “Blåmann” et merkenavn, men også synonymt med sikkerhet, trygghet og holdbarhet. Blåmann er nå også videreutviklet med 10% høyere kjernehardhet og ny 7x8mm firkant pigg for bedre gripeevne. Dette kombinert med vår unike herdemetode “Blåmann-herding” gjør Blåmann til den sterkeste noen sinne.

Blåmann er det beste valget for enhver profesjonell sjåfør uansett hvor mange kilometer man tilbakelegger. Blåmann serien er utviklet i flere tiår i samarbeide med Norges Lastebileiers-Forbund, og er nå komplett med kjettinger til både drivhjul, styrehjul, tvilling og en egen universalkjetting som kan brukes på alle hjul.

Blåmann 7mm

Blåmann 7mm er markedslederen på lastebilkjettinger og setter standarden andre forsøker å følge. Blåmann 7 mm kan brukes på både driv- og hengerhjul.

Blåmann Universal

Universalkjetting i Blåmann kvalitet! Den mest komplette hurtigkjettingen på markedet der vi ikke har spart noe. Kan brukes på alle hjul både til trekkvogn og henger.

Blåmann Styrekjetting

Både Blåmann Snake og Blåmann Zic-Zac er spesialutviklet for jevn rulling med minimal vibrasjon. Det beste alternativet for styrehjul når man vil være på den sikre siden.

Blåmann Tett

Dette er markedets tetteste kjetting med 72 tverrlenker pr aksel. Denne kjettingen er for deg som har ekstra høye krav til fremkommelighet og gripeevne. Blåmann Herding for lenger levetid.

Blåmann Tvilling

Den tetteste og sterkeste tvillingkjettingen på markedet. Dette er en svært stabil konstruksjon der midtkjeden sitter godt mellom dekkene. Svært enkel å montere. Tømmerbilsjåførenes beste venn!

Blåmann Lett

En meget lett og enkel utgave av Blåmann med de samme kvalitetene og samme gode holdbarhet. En kjetting for deg som bruker kjettingen minimalt, men som allikevel vil ha noe med god kvalitet.

BlueTrack

BlueTrack er en 5mm lettkjetting med liggende gripeelementer utviklet spesielt for buss og lastebil. Denne gir ett godt grep og en komfortabel kjøring. Kan brukes på både drivhjul og styrehjul. Monteres enkelt med strammekammer i sidekjettingen.

Lett Seksjon

Vårt rimeligste alternativ. Lett seksjon er en 5mm firkantkjetting uten gripeelementer og meget lav vekt. Lett seksjon er den kjettingen som har enklest oppbygning og er den letteste i sortimentet som også tilfredsstiller NS5960:2010 standarden.

Finn din kjetting med

Kjettingguiden

Trenger du hjelp til å finne den optimale kjettingen for ditt kjøretøy eller dekkdimensjon? Prøv Kjettingguiden.

Trykk på “Finn din kjetting” og velg type og bruk eller søk direkte på din dekkdimensjon for å få se hvilke kjettinger som passer.

Handlekurv