Hjulkjetting

Vi fører markedets beste og mest komplette utvalg av hjulkjettinger til alle kjøretøyer og maskiner.Les mer om hvorfor du bør velge kjettinger fra Flom Kjetting nedenfor.

Norsk Kjetting

Bærekraftig produksjon

Blåmann Herding

For lenger holdbarhet

NLF

Utvikling i samarbeid

Flom Kjetting logo

Flom Kjetting

Lang erfaring i bransjen

  • Våre kjettinger produseres med ren Norsk fornybar energi
  • Våre kjettinger er utviklet i Norge for tøffe norsk forhold
  • Våre kjettinger produseres i Norge og Norden
  • Våre kjettinger har et mye lavere CO2 avtrykk enn kjettinger produsert i Kina
  • Våre kjettinger tåler mer over lengre tid med spesialutviklet herdemetode

Vi fører Norges beste og mest komplette sortiment av hjulkjettinger. Blåmann er kjettinger i premium sjiktet og har i en årrekke vært “standarden” for en sikker og trygg kjetting innen den krevende transportbransjen. Vi har utvidet Blåmann serien til nå også å omfatte landbruk og anlegg. Blåmann har nå 10% høyere kjernehardhet og kombinert med vår unike herdemetode “Blåmann-herding” gjør Blåmann-kjettingene til de sterkeste noen sinne.

Alle BLÅMANN kjettinger herdes med en unik metode (blå graf) som fører til at hardheten i overflaten på pigg og kjetting blir noe lavere enn ved tradisjonelle herdemetoder (rød graf).

Hardheten lenger inn i stålet blir desto mye hardere enn ved tradisjonell herding. Vi skaper da en kjetting som tåler mye mer slitasje over lengre tid enn andre kjettinger.

Transport

Anført av Blåmann serien, vår unike norskutviklede kjetting, fører vi Norges beste sortiment for lastebil og transport. Våre premium kjettinger er markedets mest solgte og holder lengre enn andre konkurrenter.

Traktor

Vårt nyutviklede kjettingsortiment innen landbruk har tatt det beste fra Blåmann serien og kombinert det med tette klassiske mønstre. Vår unike “Blåmann-Herding” gjør våre traktorkjettinger til markedets sterkeste.

Anlegg

Vi fører et av markedets største sortiment innen anleggskjettinger. I tillegg til vår allround kjettinger i Blåmann serien, fører vi kraftige grip og beskyttelseskjettinger og dekker et hvert behov innen anleggsvirksomhet.

Småmaskiner

Truck, ATV, Snøfreser, mini traktorer osv. Vi fører et meget bredt utvalg av kjettinger som passer en mengde små maskiner. Om ikke du finner riktig kjetting til din dimensjon, prøv Kjettingguiden eller ta kontakt med oss.

Personbil

Vi fører både piggkjettinger og hurtigkjettinger til alle typer personbiler, varebiler og små lastebiler. Bla gjennom kategorien eller prøv Kjettingguiden for å finne passende kjetting til ditt dekk.

Finn din kjetting med

Kjettingguiden

Trenger du hjelp til å finne den optimale kjettingen for ditt kjøretøy eller dekkdimensjon? Prøv Kjettingguiden.

Trykk på “Finn din kjetting” og velg type og bruk eller søk direkte på din dekkdimensjon for å få se hvilke kjettinger som passer.

Handlekurv